Grootaandeelhouder Waterland stapt uit Arseus

Fagron NV is ervan op de hoogte gebracht dat Waterland Private Equity Fund IV C.V., via zijn dochtervennootschappen, Enhold NV en Supply Holding B.V. ("Waterland"), voornemens is om, via een private plaatsing, tot ongeveer 6,27 miljoen aandelen die het bezit in Fagron te verkopen, hetgeen circa 20% van het huidige uitstaande kapitaal van Fagron vertegenwoordigt. De private plaatsing zal gebeuren door middel van een "accelerated bookbuilding".

Zolang de resultaten van de plaatsing niet worden aangekondigd, zal de handel in de Fagron -aandelen op NYSE Euronext Brussel en NYSE Euronext Amsterdam tijdelijk geschorst blijven.

Waterland heeft zich verbonden tot een lock-up van 180 kalenderdagen voor alle Fagron aandelen die niet worden verkocht in de private plaatsing, onder voorbehoud van gebruikelijke uitzonderingen.

De resultaten van de private plaatsing zullen worden aangekondigd kort nadat het bookbuilding proces is beëindigd en naar verwachting vindt de levering van de aandelen plaats op de derde dag na de aankondiging van de resultaten van de private plaatsing.