Extreem hoog dividend aandeel General Electric

Fors dividend General Electric

Beleggers in het aandeel General Electric kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel General Electric tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Per aandeel rekenen de analisten op een dividend van 0,48 cent. General Electric 's dividendrendement bedraagt dus momenteel 3,51 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de gediversifieerde industrieën sector ligt op een summiere 1 procent.

General Electric gaat morgen haar cijfers over het voorbije kwartaal bekend maken. Over het huidige boekjaar komt de omzet volgens de analisten uit op 122,51 miljard dollar. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2016 toen het concern 121,38 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten General Electric in beeld plus taxaties 2018

aandelenanalyses

Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 8,32 miljard dollar. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 95 cent verwacht. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 14,38 uit.

Meest recente koersdoelen rond de 14 dollar

Cowen and Company, DZ Bank en UBS gaven de meest recente adviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van General Electric ' momenteel circa 119,42 miljard dollar.

Het aandeel sloot dinsdag op 13,66 dollar.

Historische beurskoersen General Electric

aandelenanalyses generalelectric

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.