Momenteel zeer fors dividend Klepierre

Fors dividend Klepierre

Beleggers in het aandeel Klepierre kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel Klepierre nu één van de hoogste dividendrendementen van de Franse beurs. De consensus van het dividend ligt op 2,1 euro per aandeel. Het dividendrendement van Klepierre ligt hiermee op 6,24 procent. Het doorsnee dividendrendement van de vastgoedbedrijven ligt op een summiere 1 procent.

Dividendrendementen Klepierre

Over 2018 komt de omzet volgens de analisten uit op 1,26 miljard euro. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2017 toen het concern 1,24 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Klepierre in beeld plus taxaties 2018

koersgrafieken

De analisten gaan voor 2018 uit van een nettowinst van 779 miljoen euro. Volgens de jongste analistenconsensus houdt het bedrijf over dit jaar een winst per aandeel van 2,57 euro over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 13,1 uit.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Klepierre 's beurswaarde 10,5 miljard euro.

Om 10.40 staat het aandeel 0,03 procent lager op 33,67 euro.

Historische koersen Klepierre

koersgrafieken klepierre

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.