Aandeel Strabag aan kop qua Oostenrijkse dividendaandelen

Fors dividend Strabag

Beleggers in het aandeel Strabag kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel Strabag nu één van de hoogste dividendrendementen van de Oostenrijkse beurs. Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 1,63 euro verwacht. Het dividendrendement komt hiermee op 4,68 procent te liggen. Gemiddeld levert een aandeel in de bouw- en infrastructuurbedrijven levert een beperkt dividendrendement van circa 1 procent op.

Dividendrendementen Strabag

Over 2018 komt de omzet volgens de analisten uit op 14 miljard euro. Dit is licht meer dan de omzet over 2017 toen het concern 13,51 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Strabag in beeld plus taxaties 2018

historische koersen

De meeste analisten rekenen voor 2018 op een nettowinst van 298 miljoen euro. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een winst per aandeel van 2,91 euro. De koerswinstverhouding bedraagt hierdoor 11,96.

Strabag 's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 3,57 miljard euro.

Om 10.12 stond het aandeel 1,44 procent lager op 34,8 euro.

Historische beurskoersen aandeel Strabag

historische koersen <a href='/aandeel/2308-strabag'> Strabag </a>

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.