Aanzienlijk dividendrendement Asseco Poland

Fors dividend Asseco Poland

Beleggers in het aandeel Asseco Poland kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Baserend op de laatste analistentaxaties heeft het aandeel Asseco Poland nu één van de hoogste dividendrendementen van de Poolse beurs. De consensus van het dividend ligt op 2,51 zloty per aandeel. Asseco Poland's dividendrendement ligt dus op 6,28 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de softwarebedrijven ligt op een magere 0,5 procent.

Dividendrendementen Asseco Poland

Over het huidige boekjaar komt de omzet volgens de analisten uit op 8,83 miljard zloty. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2017 toen de omzet 7,83 miljard zloty bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Asseco Poland in beeld plus taxaties 2018

beurskoers

Onderaan de streep rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 244 miljoen zloty. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 3,27 zloty over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 12,23 uit.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Asseco Poland' momenteel circa 3,32 miljard zloty.

Het aandeel staat om 9.11 1,4 procent hoger op 40 zloty.

Historische koersen Asseco Poland voorbije 10 jaar

beurskoers assecopoland

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.