BB Biotech in top Zwitserse dividendrendementen

Fors dividend BB Biotech

Beleggers in het aandeel BB Biotech kunnen rekenen op een fors dividend. Op basis van de recente analistentaxaties heeft het aandeel BB Biotech nu één van de hoogste dividendrendementen van de Zwitserse beurs. Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 3,18 CHF verwacht. BB Biotech 's dividendrendement ligt dus op 4,67 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de biotechnologiebedrijven ligt op een nihile 0,5 procent.

Dividendrendementen BB Biotech

Morgen presenteert het Zwitserse BB Biotech haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De omzet van BB Biotech over dit jaar komt uit op 0 miljoen CHF. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is behoorlijk minder dan de omzet over 2017 toen het concern 730,05 miljoen CHF verdiende.

Historische omzetten en resultaten BB Biotech in beeld plus taxaties 2018

aandeel

Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 362 miljoen CHF. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een winst per aandeel van 11,82 CHF over. Zodoende komt de koerswinstverhouding op 5,77 uit.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van BB Biotech ' nu rond de 3,77 miljard CHF.

Het aandeel staat om 10.49 0,22 procent hoger op 68,15 CHF.

Historische koersen BB Biotech voorbije 10 jaar

aandeel bbbiotech

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.