Stevig dividendrendement Solvay

Fors dividend Solvay

Beleggers in het aandeel Solvay kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel Solvay nu één van de hoogste dividendrendementen van de Belgische beurs. De consensus van het dividend ligt op 3,64 euro per aandeel. Solvay 's dividendrendement komt hiermee op 3,35 procent te liggen. Het gemiddelde dividendrendement van de gediversifieerde industriele bedrijven ligt op een nihile 1 procent.

Dividendrendementen Solvay

De omzet van Solvay over dit jaar komt uit op 10,44 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is beperkt minder dan de omzet over 2017 toen de omzet 10,89 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Solvay in beeld plus taxaties 2018

financiele analyse

De analisten rekenen voor 2018 op een nettowinst van 874 miljoen euro. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een winst per aandeel van 8,34 euro. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 13,02 te liggen.

Laatste koersdoelen rond de 139 euro

De laatste 3 adviezen voor het gediversifieerde industriële bedrijf zijn afkomstig van Raymond James, Credit Suisse en ABN AMRO.

Solvay 's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 11,21 miljard euro.

Om 15.31 koerst het aandeel 1,84 procent hoger op 108,6 euro.

Historische beurskoersen Solvay

financiele analyse solvay

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.