Aandeel LEG Immobilien aan kop qua Duitse dividendaandelen

Fors dividend LEG Immobilien

Beleggers in het aandeel LEG Immobilien kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel LEG Immobilien tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Duitse beurs. De consensus van het dividend ligt op 3,43 euro per aandeel. Het dividendrendement komt hiermee op 3,58 procent te liggen. Het gemiddelde dividendrendement van de vastgoedsector ligt op een aantrekkelijke 2 procent.

Dividendrendementen LEG Immobilien

Morgen komt het Duitse LEG Immobilien haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De omzet van LEG Immobilien over dit jaar komt uit op 635,04 miljoen euro. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is aanzienlijk minder dan de omzet over 2017 toen het concern 795,8 miljoen euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten LEG Immobilien in beeld plus taxaties 2018

aandelenanalyses

De analisten rekenen voor 2018 op een nettowinst van 431 miljoen euro. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 6,17 euro. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 15,55 te liggen.

LEG Immobilien's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 6,06 miljard euro.

Om 17.14 staat het aandeel 0,69 procent hoger op 95,94 euro.

Koershistorie LEG Immobilien van 2007 tot 2018

aandelenanalyses legimmobilien

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.