Stevig dividendrendement Fielmann

Fors dividend Fielmann

Beleggers in het aandeel Fielmann kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel Fielmann nu één van de hoogste dividendrendementen van de Duitse beurs. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1,91 euro. Fielmann 's dividendrendement komt hiermee op 3,28 procent te liggen. Het gemiddelde dividendrendement van de producenten van persoonlijke goederen ligt op een nihile 1 procent.

Dividendrendementen Fielmann

Fielmann zal morgen haar resultaten over het voorbije kwartaal publiceren. Over 2018 komt de omzet volgens de gepolste analisten uit op 1,44 miljard euro. Dit is licht meer dan de omzet over 2017 toen de omzet 1,39 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Fielmann in beeld plus taxaties 2018

aandelenanalyses

Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 172 miljoen euro. Volgens de jongste analistenconsensus houdt het bedrijf over dit jaar een winst per aandeel van 2,06 euro over. De koerswinstverhouding bedraagt hierdoor 28,23.

Laatste analistentaxaties rond de 52 euro

HSBC , Hauck & Aufhauser en Kepler Capital Markets gaven onlangs taxaties voor het aandeel.

Fielmann 's beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 4,88 miljard . Het aandeel Fielmann was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel Fielmann 14 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 54 en de 78 euro. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 124 procent hoger.

Om 18.35 stond het aandeel 0,26 procent hoger op 58,15 euro.

Historische koersen Fielmann

aandelenanalyses fielmann

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.