Analisten raden aan Applied Materials te kopen

Het aandeel Applied Materials zou nu met een korting noteren. Het gros van de analisten noemt het aandeel Applied Materials op dit niveau momenteel laag geprijsd. Het aandeel wordt nu door 7 fundamentele analisten gevolgd. De adviezen voor het aandeel zijn verdeeld uit: geen verkoopadviezen, 2 keer houd en geen koopadviezen. Het gemiddelde van de uitstaande koersdoelen voor het aandeel staat op 64 dollar. Dit is circa 51 procent meer dan de huidige koers van 42,5 dollar. De laatste 3 adviezen voor de producent van halfgeleiders zijn afkomstig van Bank of America Merrill Lynch, Morgan Stanley en Cowen and Company

Koersdoelen voor Applied Materials uiteenlopend

fundamantele data

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Applied Materials 's marktkapitalisatie 45,82 miljard dollar. Het aandeel Applied Materials was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel Applied Materials 4 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 42 en de 62 dollar. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 148 procent hoger.

Historische koersen Applied Materials

koersgrafieken appliedmaterials

Het aandeel sloot woensdag op 42,5 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.