General Mills nu bij één de hoogste dividendrendementen in Amerika

Fors dividend General Mills

Beleggers in het aandeel General Mills kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel General Mills nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 1,99 dollar. Het dividendrendement ligt zodoende op 4,17 procent. Het gemiddelde dividend van de voedingsbedrijven ligt op een schamele 1 procent.

Dividendrendementen General Mills

General Mills zal morgen haar financiele resultaten over het voorbije kwartaal bekend maken. Over 2018 komt de omzet volgens de analisten uit op 17,18 miljard dollar. Dit is licht meer dan de omzet over 2017 toen het concern 15,74 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten General Mills in beeld plus taxaties 2018

aandelenanalyses

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 1,85 miljard dollar. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een winst per aandeel van 3,05 dollar over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 15,66 te liggen.

General Mills 's beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 27,55 miljard . Het aandeel General Mills was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel General Mills 11 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 41 en de 61 dollar. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 37 procent hoger.

Het aandeel sloot vrijdag op 47,75 dollar.

Koershistorie General Mills van 2007 tot 2018

aandelenanalyses generalmills

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.