Analisten noemen Bayer laag gewaardeerd aandeel

Het aandeel Bayer zou nu met een korting noteren. Het gros van de analisten noemt het aandeel Bayer op dit niveau momenteel aantrekkelijk gewaardeerd. Het aandeel wordt momenteel door 20 fundamentele analisten gevolgd. De adviezen voor het aandeel zijn verdeeld uit: geen verkoopadviezen,8 keer houd en geen koopadviezen. Het gemiddelde van de koersdoelen voor het aandeel staat op 102,1 euro. Dit is circa 47 procent meer dan de huidige koers van 69,94 euro. Goldman Sachs , Sanford C. Bernstein & Co en Berenberg gaven de meest recente adviezen voor het aandeel.

Koersdoelen voor Bayer vrij uiteenlopend

koersgrafieken

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Bayer's totale beurswaarde 58,77 miljard euro. Het aandeel Bayer was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel Bayer 37 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 65 en de 115 euro. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 59 procent hoger.

Historische koersen Bayer 2007-2018

koersdata bayer

Het aandeel sloot vrijdag op 69,94 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.