Welkom op de vernieuwde Analist.nl site

Per vandaag treft u hier een vernieuwd platform aan. Wij hopen u een sneller en krachtiger website aan te bieden dan de vorige.

Waarom een nieuw platform?

Inhoudelijk breiden wij ons spectrum uit met nu ook dekking van de Scandinavische en Zuid-Europese markten. Dit in combinatie met diverse analytische tools zoals aandelenfilters, indices, optie-analyses en verscheidene video’s uit onze studio. Daarnaast werden wij door het groeiende bezoekersaantal wel gedwongen om “onder de motorkap” van de site een veel sneller en stabieler systeem te laten ontwikkelen.

Daarnaast verwerkt onze redactie de laatste up-to-date academische onderzoeken in hapklare artikelen. Dit betreft o.a. research van The American Finance Association, EFFAS en GARP. Middels deze research willen wij u op de hoogte brengen van wat de academici over beleggen te melden hebben. Een ander speerpunt van ons nieuwe platform is de analyse van aandelenscreeners. U moet dan denken aan screeners van landen, sectoren, marktkapitalisaties etc.

Via onze screener kunt u het totale Amerikaanse en Europese spectrum filteren op koers/winst-verhoudingen, rendementen, dividendrendementen etc. Daarnaast brengen onze analisten rapporten uit over screeners van beroemde valuebeleggers zoals Joseph Piotrosky, Warren Buffett en Joel Greenblatt.

Wat valt er weg?

Op het nieuwe platform werken we niet meer met het aandelenforum. Dit wordt vervangen door een uitgebreide helpdesk service die u in contact brengt met onze analisten. Daarnaast wordt het Analist-Pro gedeelte ook opgeheven. De diverse tools die dit bevatte worden nu in de open omgeving (dus zonder login) aangeboden.

Later deze week lichten wij de belangrijkste wijzigingen verder toe.

Met vriendelijke groet,

Ronald Kok, directeur Analist.nl en Analist.be

info@analist.nl