Williams-Sonoma in Amerikaanse kopgroep qua dividendrendementen

Fors dividend Williams Companies-Sonoma

Beleggers in het aandeel Williams Companies-Sonoma kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel Williams Companies-Sonoma nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 1,74 dollar. Het dividendrendement komt hiermee op 3,05 procent te liggen. Het gemiddelde dividendrendement van de handelssector ligt op een magere 1 procent.

Dividendrendementen Williams Companies-Sonoma

Morgen komt het Amerikaanse Williams Companies-Sonoma met haar resultaten over het afgelopen kwartaal naar buiten. De omzet van Williams Companies-Sonoma over dit jaar komt uit op 5,64 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2017 toen het concern 5,29 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Williams Companies-Sonoma in beeld plus taxaties 2018

aandelenanalyses

De meeste analisten gaan voor 2018 uit van een nettowinst van 357 miljoen dollar. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 4,33 dollar. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 13,17 uit.

Williams Companies-Sonoma's beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 4,98 miljard . Het aandeel Williams Companies-Sonoma was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel Williams Companies-Sonoma 11 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 45 en de 74 dollar. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 513 procent hoger.

Het aandeel sloot vrijdag op 57,03 dollar.

Historische beurskoersen Williams Companies-Sonoma

aandelenanalyses williams-sonoma

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.