Analisten verwachten over 2019 stijgende omzet Bechtle

Morgen komt het Duitse Bechtle met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 5 miljard euro. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2017 toen het concern 4,32 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Bechtle in beeld plus taxaties 2019

beurskoers

Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 161 miljoen euro. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een winst per aandeel van 3,84 euro. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op 23,83.

Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 1,18 euro verwacht. Bechtle 's dividendrendement komt dus op 1,29 procent uit. Het gemiddelde dividend van de IT-bedrijven ligt op een schamele 1 procent.

Laatste taxaties rond de 81 euro

Berenberg, Independent Research en DZ Bank gaven onlangs taxaties voor het aandeel.

Bechtle 's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 3,84 miljard euro. Het aandeel Bechtle was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel Bechtle maar liefst 25 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 62 en de 92 euro.

Historische koersen Bechtle voorbije 10 jaar

beurskoers bechtle

Om 9.53 staat het aandeel 0,71 procent hoger op 91,5 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.