Fielmann dit jaar volgens analisten op jacht naar recordomzet

Morgen komt het Duitse bedrijf Fielmann met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Op basis van de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. Over het huidige boekjaar komt de omzet volgens de analisten uit op 1,37 miljard euro. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is licht meer dan de omzet over 2015 toen de omzet 1,3 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Fielmann in beeld plus taxaties 2016

<a href='/aandeel/1371-fielmann'> Fielmann  </a>

De analisten rekenen voor 2016 op een recordnettowinst van 178 miljoen euro. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 2,12 euro. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 33,67 te liggen.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1,86 euro. Het dividendrendement komt hiermee op 2,61 procent te liggen. Gemiddeld levert een aandeel in de persoonlijke goederensector levert een aantrekkelijk dividendrendement van circa 1,09 procent op.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen op de beurs(zen) bedraagt Fielmann 's marktkapitalisatie 5,99 miljard euro.

Het aandeel staat om 11.54 0,25 procent hoger op 71,37 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.