Kaufman et Broad in top Franse dividendrendementen

Beleggers in het aandeel Kaufman et Broad kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel Kaufman et Broad nu één van de hoogste dividendrendementen van de Franse beurs. Per aandeel rekenen de analisten op een dividend van 2,54 euro. Kaufman et Broad's dividendrendement bedraagt dus momenteel 7,59 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de bouw- en infrastructuursector ligt op een summiere 1 procent.

Historische dividendrendementen Kaufman et Broad

Morgen opent het Franse Kaufman et Broad haar boeken over het afgelopen kwartaal. De omzet van Kaufman et Broad over dit jaar komt uit op 1,57 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2018 toen de omzet 1,56 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Kaufman et Broad in beeld plus taxaties 2019

historische koersen

De meeste analisten gaan voor 2019 uit van een nettowinst van 74 miljoen euro. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 3,47 euro. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op 9,65.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Kaufman et Broad' momenteel circa 695,79 miljoen euro. Het aandeel Kaufman et Broad was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds juli vorig jaar staat het aandeel Kaufman et Broad 12 procent lager. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 29 en de 47 euro.

Koershistorie Kaufman et Broad van 2007 tot 2019

historische koersen kaufmanetbroad

Het aandeel staat om 17.42 1,37 procent lager op 33,48 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.