Harley-Davidson in Amerikaanse kopgroep qua dividendrendementen

Fors dividend Harley-Davidson

Beleggers in het aandeel Harley-Davidson kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel Harley-Davidson nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 0,73 cent verwacht. Harley-Davidson's dividendrendement komt hiermee uit op 3,37 procent. Het doorsnee dividend van de automotive bedrijven ligt op een schamele 1 procent.

Dividendrendementen Harley-Davidson

Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 24,02 miljard dollar. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2018 toen het concern 24 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Harley-Davidson in beeld plus taxaties 2019

aandelenanalyse

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 1,14 miljard dollar. Over dit jaar ligt de consensus van Harley-Davidson's resultaat per aandeel op een winst van 1,32 dollar. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op 16,42.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Harley-Davidson's totale beurswaarde 18,93 miljard dollar. Het aandeel Harley-Davidson was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf juli vorig jaar staat het aandeel Harley-Davidson 51 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 21 en de 45 dollar.

Het aandeel sloot maandag op 21,68 dollar.

Historische koersen Harley-Davidson

aandelenanalyse harley-davidson

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.