Extreem hoog dividend aandeel Rhoen-Klinikum

Fors dividend Rhön-Klinikum

Baserend op de laatste analistentaxaties heeft het aandeel Rhön-Klinikum nu één van de hoogste dividendrendementen van de Duitse beurs.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 0,83 cent. Rhön-Klinikum 's dividendrendement komt hiermee uit op 3,27 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de ondersteuningsbedrijven ligt op een zeker aantrekkelijke 2,38 procent.

Dividendrendementen Rhön-Klinikum

Rhön-Klinikum publiceert morgen haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De omzet van Rhön-Klinikum over dit jaar komt uit op 1,18 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is licht meer dan de omzet over 2015 toen de omzet 1,11 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Rhön-Klinikum in beeld plus taxaties 2016

beurskoers

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 72 miljoen euro. Over dit jaar ligt de analistenconsensus op een winst per aandeel van 1,17 euro. De koerswinstverhouding komt zodoende op 21,68 te liggen.

Recentste taxaties rond de 24 euro

Het aandeel Rhön-Klinikum wordt door 12 analisten gevolgd (op basis van fundamentele analyse). Het gemiddelde van de uitstaande koersdoelen voor het aandeel staat op 26,98 euro. Dit is circa 6 procent meer dan de huidige koers van 25,36 euro.

De laatste 3 adviezen voor het ondersteuningsbedrijf zijn afkomstig van Berenberg Deutsche Bank en Commerzbank.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Rhön-Klinikum 's marktkapitalisatie 1,86 miljard euro.

Om 10.34 staat het aandeel 0,32 procent lager op 25,36 euro.

Historische beurskoersen Rhön-Klinikum

beurskoers rhoen-klinikum

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.