Cofina nu bij één de hoogste dividendrendementen in Portugal

Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel Cofina nu één van de hoogste dividendrendementen van de Portugese beurs.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 0,02 cent. Cofina 's dividendrendement komt hiermee uit op 7,69 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de uitgeverijen ligt op een zeker aantrekkelijke 2,38 procent.

Historische dividendrendementen Cofina

De omzet van Cofina over dit jaar komt uit op 98,41 miljoen euro. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is beperkt minder dan de omzet over 2015 toen de omzet 99,93 miljoen euro bedroeg. De analisten gaan voor 2016 uit van een nettowinst van 6 miljoen euro.

Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analistenconsensus een winst per aandeel van 6 cent over. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op 4,33.

Historische omzetten en taxatie Cofina

fundmantele data

Historische beurskoersen Cofina

fundmantele data cofinaOm 10.26 staat het aandeel 3,42 procent lager op 0,26 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.