ProSiebenSat.1 nu bij één de hoogste dividendrendementen in Duitsland

Beleggers in het aandeel ProSiebenSat.1 kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel ProSiebenSat.1 nu één van de hoogste dividendrendementen van de Duitse beurs. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1,07 euro. Het dividendrendement van ProSiebenSat.1 ligt hiermee op 8,6 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de televisie- & radiobedrijven ligt op een nihile 1 procent.

Historische dividendrendementen ProSiebenSat.1

De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 4,18 miljard euro. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2018 toen de omzet 4,01 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten ProSiebenSat.1 in beeld plus taxaties 2019

beurskoers

Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 439 miljoen euro. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een winst per aandeel van 1,96 euro over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 6,35 te liggen.

Actuele koersdoelen nabij de 13 euro

Nord Landesbank, Independent Research en Deutsche Bank gaven recent nieuwe taxaties voor het aandeel.

ProSiebenSat.1's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 2,85 miljard euro. Het aandeel ProSiebenSat.1 was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel ProSiebenSat.1 39 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 11 en de 23 euro.

Koershistorie ProSiebenSat.1 van 2007 tot 2019

beurskoers prosiebensat.1

Klikt u hier voor dividend aandeel ProSiebenSat.1.Het aandeel staat om 12.13 0,8 procent lager op 12,44 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.