Balfour Beatty bij hoogste dividendaandelen in Engeland

Fors dividend Balfour Beatty

Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel Balfour Beatty nu één van de hoogste dividendrendementen van de Engelse beurs.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 129 GBp. Balfour Beatty 's dividendrendement komt hiermee uit op 290,74 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de constructiebedrijven ligt op een magere 0,87 procent.

Dividendrendementen Balfour Beatty

Morgen komt het Engelse bedrijf Balfour Beatty met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over 2016 komt de omzet volgens de gepolste analisten uit op 39,92 miljard GBp. Dit is licht meer dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 39,4 miljard GBp verdiende.

Historische omzetten en resultaten Balfour Beatty in beeld plus taxaties 2016

fundamenteel onderzoek

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 1,11 miljard GBp. Over dit jaar koerst het bedrijf volgens de analisten af op een winst per aandeel van 368 GBp. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op 0,12.

Meest recente koersdoelen rond de 298 GBp

Het aandeel Balfour Beatty wordt door 8 analisten gevolgd (op basis van fundamentele analyse). Het gemiddelde van de koersdoelen voor het aandeel staat op 292,83 GBp. Dit is circa 5 procent meer dan de huidige koers van 44,37 GBp.

De laatste 3 adviezen voor het constructiebedrijf zijn afkomstig van Canacord Adams Peel Hunt en Liberum.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Balfour Beatty 's marktkapitalisatie 14,37 miljard GBp.

Het aandeel sloot dinsdag op 44,37 GBp.

Historische koersen Balfour Beatty

fundamenteel onderzoek balfourbeatty

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.