Ford Motor nu bij één de hoogste dividendrendementen in Amerika

Fors dividend Ford Motor

Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel Ford Motor nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 0,68 cent. Ford Motor 's dividendrendement komt hiermee uit op 5,85 procent. Het gemiddelde dividend van de automobielproducenten ligt op een schamele 1,40 procent.

Dividendrendementen Ford Motor

De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 141,6 miljard dollar. Dit is licht minder dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 151,8 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Ford Motor in beeld plus taxaties 2016

fundamenteel onderzoek

De analisten rekenen voor 2016 op een nettowinst van 6,41 miljard dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de meeste analisten een winst per aandeel van 1,6 dollar over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 7,26 uit.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Ford Motor 's marktkapitalisatie op dit moment 46,02 miljard dollar.

Het aandeel sloot vrijdag op 11,62 dollar.

Historische koersen Ford Motor voorbije 10 jaar

fundamenteel onderzoek fordmotor

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.