Analisten: dit jaar beste jaar ooit voor Tom Tailor

Tom Tailor zal morgen haar resultaten over het voorbije kwartaal publiceren. Over 2016 komt de omzet volgens de gepolste analisten uit op 963,39 miljoen euro. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is licht meer dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 955,88 miljoen euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Tom Tailor in beeld plus taxaties 2016

historische koersen

De analisten rekenen voor 2016 op een nettoverlies van 6 miljoen euro. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een verlies per aandeel van 17 cent. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op -43,24.

Analisten gaan er niet van uit dat Tom Tailor over dit jaar dividenden uit zal gaan keren. Het gemiddelde dividendrendement van de algemene detailhandelsbedrijven ligt op een nihile 1,40 procent.

Laatste taxaties rond de 9 euro

Het aandeel Tom Tailor wordt door 3 analisten gevolgd (op basis van fundamentele analyse). Het gemiddelde van de uitstaande koersdoelen voor het aandeel staat op 8,67 euro. Dit is circa 18 procent meer dan de huidige koers van 7,35 euro.

Berenberg, M.M. Warburg & Co. en Baader Bank gaven onlangs beleggingsadviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Tom Tailor 's marktkapitalisatie nu 191,3 miljoen euro.

Het aandeel staat om 11.13 0 procent lager op 7,35 euro.

Historische koersen Tom Tailor afgelopen 10 jaar

historische koersen tomtailor

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.