CBRE Group op recordjacht aldus analisten

Morgen komt het Amerikaanse bedrijf CBRE Group Group met haar resultaten over het voorbije kwartaal. Op basis van de analistenverwachtingen zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. Over dit jaar komt de omzet volgens de analisten uit op 13,86 miljard dollar. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar historie zijn. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 10,86 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten CBRE Group Group in beeld plus taxaties 2016

aandelenanalyse

De analisten gaan voor 2016 uit van een recordnettowinst van een 808 miljoen dollar. Over dit jaar ligt de analistenconsensus op een winst per aandeel van 2,38 dollar. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op 14,46 te liggen.

Dividendbetalingen over dit jaar worden door de analisten niet verwacht. Gemiddeld levert een aandeel in de vastgoedbedrijven levert een aantrekkelijk dividendrendement van circa 3,27 procent op.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt CBRE Group Group 's marktkapitalisatie nu 11,5 miljard dollar.

Het aandeel sloot maandag op 34,41 dollar.

Historische koersen CBRE Group Group

aandelenanalyse cbregroup

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.