CBRE Group dit jaar volgens analisten op jacht naar recordomzet

Morgen komt het Amerikaanse CBRE Group Group haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Baserend op de analistenconsensus zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. Over 2017 komt de omzet volgens de analisten uit op 13,92 miljard dollar. De omzet zou volgens de analisten dit jaar zodoende het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is licht meer dan de omzet over 2016 toen de omzet 13,07 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten CBRE Group Group in beeld plus taxaties 2017

beurskoers

De analisten gaan voor 2017 uit van een recordnettowinst van een 849 miljoen dollar. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 2,57 dollar verwacht. De koerswinstverhouding komt zodoende op 15,27 te liggen.

Analisten rekenen er niet op dat CBRE Group Group dividenden uit zal gaan keren. Het doorsnee dividendrendement van de vastgoedbedrijven ligt op een aantrekkelijke 1,70 procent.

CBRE Group Group 's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 13,12 miljard dollar.

Het aandeel sloot woensdag op 39,25 dollar.

Historische koersen CBRE Group Group van 2007 tot 2017

beurskoers cbregroup

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.