Vrij hoog dividend aandeel Cisco Systems

Fors dividend Cisco Systems

Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel Cisco Systems nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1,08 dollar. Het dividendrendement komt hiermee op 3,16 procent te liggen. Het gemiddelde dividendrendement van de hardwareproducenten ligt op een relatief royale 1,64 procent.

Dividendrendementen Cisco Systems

Morgen presenteert het Amerikaanse bedrijf Cisco Systems haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De omzet van Cisco Systems over dit jaar komt uit op 48,37 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2016 toen het bedrijf 1,37 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Cisco Systems in beeld plus taxaties 2017

financiele analyse

De analisten anticiperen voor 2017 op een recordnettowinst van 11,97 miljard dollar. Over dit jaar koerst het bedrijf volgens de analisten af op een winst per aandeel van 2,38 dollar. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 14,38 uit.

Meest recente koersdoelen rond de 37 dollar

Morgan Stanley , BMO Capital Markets en Berenberg gaven onlangs taxaties voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Cisco Systems 's marktkapitalisatie 174,06 miljard dollar.

Het aandeel sloot maandag op 34,23 dollar.

Koershistorie Cisco Systems 2007-2017

financiele analyse ciscosystems

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.