Analisten verwachten over 2017 stijgende omzet Ross Stores

Morgen opent het Amerikaanse bedrijf Ross Stores haar boeken over het afgelopen kwartaal. Op basis van de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. Over 2017 komt de omzet volgens de gepolste analisten uit op 13,8 miljard dollar. De totale omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2016 toen het bedrijf 11,94 miljard dollar verdiende.

De analisten gaan voor 2017 uit van een recordnettowinst van een 1,21 miljard dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 3,15 dollar over. Op basis hiervan komt de koers/winstverhouding op 19,52 te liggen.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 0,61 cent. Het dividendrendement ligt zodoende op 0,99 procent. Gemiddeld levert een aandeel in de algemene detailhandelsbedrijven levert een aantrekkelijk dividendrendement van circa 1,64 procent op.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Ross Stores 's marktkapitalisatie op dit moment 24,74 miljard dollar.

Het aandeel sloot dinsdag op 61,5 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.