Analisten verwachten over 2017 stijgende omzet Dollar Tree

Dollar Tree publiceert morgen haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Op basis van de taxaties van de meeste analisten zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. Over 2017 komt de omzet volgens de gepolste analisten uit op 22,12 miljard dollar. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar historie zijn. Dit is licht meer dan de omzet over 2016 toen het bedrijf 20,72 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Dollar Tree in beeld plus taxaties 2017

aandelenanalyses

De analisten rekenen voor 2017 op een recordnettowinst van 1,06 miljard dollar. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 4,47 dollar. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op 18,1.

Van Dollar Tree worden over dit jaar geen dividenduitkeringen verwacht. Het gemiddelde dividendrendement van de algemene detailhandelsbedrijven ligt op een magere 0,35 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Dollar Tree 's marktkapitalisatie 19,01 miljard dollar.

Het aandeel sloot maandag op 80,92 dollar.

Historische beurskoersen Dollar Tree

aandelenanalyses dollartree

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.