Analisten rekenen op recordjaar Villeroy & Boch

Morgen presenteert het Duitse Villeroy & Boch haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Gezien de de analistenconsensus zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. Over het huidige boekjaar komt de omzet volgens de analisten uit op 849,04 miljoen euro. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is licht meer dan de omzet over 2016 toen de omzet 820,1 miljoen euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Villeroy & Boch in beeld plus taxaties 2017

koersdata

De analisten rekenen voor 2017 op een recordnettowinst van 31 miljoen euro. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten, zoals gepolst door persbureau Thomson Reuters, een winst per aandeel van 1,22 euro verwacht. De koerswinstverhouding bedraagt hierdoor 15,92.

Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 0,58 cent verwacht. Het dividendrendement van Villeroy & Boch ligt hiermee op 2,99 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de producenten van persoonlijke goederen ligt op een magere 0,56 procent.

Villeroy & Boch 's beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 240 miljoen .

Het aandeel staat om 9.22 0,08 procent lager op 19,42 euro.

Historische beurskoersen Villeroy & Boch

koersdata villeroy&boch

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.