Aandeel Drax Group PLC aan kop qua Engelse dividendaandelen

Fors dividend Drax Group PLC Group PLC

Baserend op de laatste analistentaxaties heeft het aandeel Drax Group PLC Group PLC nu één van de hoogste dividendrendementen van de Engelse beurs.

Per aandeel rekenen de analisten op een dividend van 11 GBp. Drax Group PLC Group PLC's dividendrendement ligt dus op 3,17 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de energiebedrijven ligt op een magere 0,47 procent.

Dividendrendementen Drax Group PLC Group PLC

Morgen komt het Engelse Drax Group PLC Group PLC met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 3,49 miljard GBp. De omzet zou volgens de verwachtingen van de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2016 toen de omzet 2,95 miljard GBp bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Drax Group PLC Group PLC in beeld plus taxaties 2017

koersdata

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 36 miljoen GBp. Over dit jaar ligt de consensus van Drax Group PLC Group PLC's resultaat per aandeel op een winst van 9 GBp. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 38,54 te liggen.

Recente koersdoelen rond de 393 GBp

HSBC , Barclays en Jefferies & Co. gaven recentelijk taxaties voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Drax Group PLC Group PLC's marktkapitalisatie 140,95 miljard GBp.

Het aandeel staat om 9.01 0,55 procent lager op 346,9 GBp.

Historische beurskoersen Drax Group PLC Group PLC

koersdata draxgroupplc

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.