Visa dit jaar volgens analisten op jacht naar recordomzet

Morgen publiceert het Amerikaanse Visa haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Op basis van de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 17,88 miljard dollar. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2016 toen het concern 15,08 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Visa in beeld plus taxaties 2017

fundmantele data

De meeste analisten anticiperen voor 2017 op een recordnettowinst van 7,95 miljard dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 3,36 dollar over. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op 29,04.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 0,66 cent. Het dividendrendement van Visa ligt hiermee op 0,68 procent. Het doorsnee dividendrendement van de financiële dienstensector ligt op een nihile 0,45 procent.

Jongste koersdoelen rond de 108 dollar

De laatste 3 adviezen voor het financiële bedrijf zijn afkomstig van Jefferies & Co., Cowen and Company en Morgan Stanley .

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Visa 's marktkapitalisatie 190,28 miljard dollar.

Het aandeel sloot dinsdag op 97,58 dollar.

Historische koersen Visa voorbije 10 jaar

fundmantele data visa

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.