Omzet Takkt op hoogste niveau ooit aldus analisten

Morgen zal het Duitse Takkt haar cijfers over het afgelopen kwartaal publiceren. Op basis van de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. De omzet van Takkt over dit jaar komt uit op 1,16 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. De omzet zou volgens de verwachtingen van de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2016 toen de omzet 1,13 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Takkt in beeld plus taxaties 2017

aandelenanalyses

De meeste analisten anticiperen voor 2017 op een recordnettowinst van 85 miljoen euro. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 1,29 euro. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 15,64 te liggen.

De consensus van het dividend ligt op 0,56 cent per aandeel. Takkt 's dividendrendement ligt dus op 2,78 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de transport- & logistiekbedrijven ligt op een magere 0,64 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Takkt 's beurswaarde 1,32 miljard euro.

Om 13.28 stond het aandeel 0,17 procent lager op 20,17 euro.

Historische koersen Takkt

aandelenanalyses takkt

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.