Analistengilde verwacht omzetstijging Apache

Morgen komt het Amerikaanse Apache met haar resultaten over het voorbije kwartaal. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 6,24 miljard dollar. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2016 toen het concern 5,33 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Apache in beeld plus taxaties 2017

financiele analyse

Onderaan de streep rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 185 miljoen dollar. Over dit jaar ligt de consensus van Apache 's resultaat per aandeel op een winst van 39 cent. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op een forse 124,77 te liggen.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1 dollar. Het dividendrendement komt hiermee op 2,06 procent te liggen. Gemiddeld levert een aandeel in de olie- en gasbedrijven levert een beperkt dividendrendement van circa 0,73 procent op.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Apache 's beurswaarde 18,4 miljard dollar.

Het aandeel sloot dinsdag op 48,66 dollar.

Historische koersen Apache afgelopen 10 jaar

financiele analyse apache

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.