Schaltbau op recordjacht aldus analisten

Morgen presenteert het Duitse Schaltbau haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De omzet van Schaltbau over dit jaar komt uit op 524,12 miljoen euro. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar historie zijn. Dit is licht meer dan de omzet over 2016 toen het concern 509,1 miljoen euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Schaltbau in beeld plus taxaties 2017

fundmantele data

Onderaan de streep rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 5 miljoen euro. Over dit jaar koerst het bedrijf volgens de analisten af op een winst per aandeel van 94 cent. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 36,28 te liggen.

De consensus van het dividend ligt op 0,13 cent per aandeel. Het dividendrendement ligt zodoende op 0,38 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de gediversifieerde industrieën sector ligt op een summiere 0,72 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Schaltbau 's beurswaarde 205,27 miljoen euro.

Om 9.02 staat het aandeel 0 procent lager op 34,1 euro.

Historische koersen Schaltbau voorbije 10 jaar

fundmantele data schaltbau

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.