Omzet Fielmann op hoogste niveau ooit aldus analisten

Fielmann publiceert morgen haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Gezien de de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. De omzet van Fielmann over dit jaar komt uit op 1,4 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. De verwachting van de omzet zou voor het bedrijf een recordomzet betekenen. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2016 toen de omzet 1,34 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Fielmann in beeld plus taxaties 2017

aandeel

De analisten rekenen voor 2017 op een recordnettowinst van 179 miljoen euro. Over dit jaar ligt de consensus van Fielmann 's resultaat per aandeel op een winst van 2,11 euro. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 33 te liggen.

Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 1,95 euro verwacht. Fielmann 's dividendrendement ligt dus op 2,8 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de persoonlijke goederensector ligt op een magere 0,88 procent.

Meest recente koersdoelen rond de 63 euro

DZ Bank, HSBC en Deutsche Bank gaven onlangs beleggingsadviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Fielmann ' nu rond de 5,85 miljard euro.

Om 9.10 stond het aandeel 0,13 procent lager op 69,62 euro.

Historische koersen Fielmann afgelopen 10 jaar

aandeel fielmann

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.