Aandeel Teva Pharmaceuticals bij de slechtste Amerikaanse megacaps

Aandeel Teva Pharmaceuticals bij de slechtere Amerikaanse megacaps

Het aandeel Teva Pharmaceuticals behoort momenteel tot de slechter presterende megacaps in Amerika. Over de afgelopen 12 maanden staat de megacap maar liefst 71 procent lager. De Amerikaanse megacaps staan 13 procent in de plus. Teva Pharmaceuticals wordt nu op 5,4 maal de CAPE-ratio verhandeld. De doorsnee Amerikaanse megacaps worden nu op 40 verhandeld.

Op basis van de analistenverwachtingen zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. De omzet van Teva Pharmaceuticals over dit jaar komt uit op 23,03 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar historie zijn. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2016 toen de omzet 21,9 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Teva Pharmaceuticals in beeld plus taxaties 2017

aandelenanalyses

De analisten rekenen voor 2017 op een recordnettowinst van 4,49 miljard dollar. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 4,42 dollar. De koerswinstverhouding komt zodoende op een erg hoge 1263,35 te liggen.

Dividendbetalingen door Teva Pharmaceuticals worden niet verwacht. Het doorsnee dividendrendement van de farmaciebedrijven ligt op een summiere 0,41 procent.

Laatste taxaties rond de 20 dollar

Credit Suisse , Citigroup en Berenberg gaven onlangs taxaties voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Teva Pharmaceuticals's beurswaarde 5070,27 miljard dollar.

Het aandeel staat om 10.13 1,7 procent hoger op 5584 dollar.

Historische beurskoersen Teva Pharmaceuticals

aandelenanalyses tevapharmaceuticals

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.