Analisten gaan uit van recordjaar voor Lowe's

Op basis van de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat records voor het bedrijf zijn. Over 2017 komt de omzet volgens de analisten uit op 68,34 miljard dollar. De omzet zou volgens de verwachtingen van de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is licht meer dan de omzet over 2016 toen het concern 65,02 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Lowe's in beeld plus taxaties 2017

aandelenanalyses

De analisten rekenen voor 2017 op een recordnettowinst van 3,78 miljard dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 4,5 dollar over. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op 17,33.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1,48 dollar. Lowe's 's dividendrendement bedraagt dus momenteel 1,9 procent. Het doorsnee dividendrendement van de bouw- en infrastructuurbedrijven ligt op een summiere 1,14 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Lowe's ' nu rond de 70,97 miljard dollar.

Het aandeel sloot vrijdag op 77,99 dollar.

Historische beurskoersen Lowe's

aandelenanalyses lowe's

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.