Amazon-bestendige aandelen, o.a. Fife Below, Lulemon en Dollar Tree

De 4 beste Amazon.com -bestendige retailaandelen om te kopen vóór het vakantieseizoen 2017

De meeste populaire retailaandelen dalen sterk, terwijl de markt zich klaarmaakt voor het Amazon.com -effect en de invloed van e-commerce in het algemeen. Maar er zijn een aantal retailaandelen die bestand zijn tegen het Amazon.com -effect. Deze relatief onbekende retailaandelen bieden uitstekende mogelijkheden voor investeringen. Het retailsegment is stabiel en bloeiend. De globale retailverkoop passeert de $ 4 miljard in 2020. De retailindustrie is zo groot dat het Amazoneffect veel tijd nodig heeft om zich te verspreiden. De meeste retailbedrijven zijn begonnen zich te focussen op digitale strategie en e-commerce, zodat ze de effecten van de Amazon.com -revolutie kunnen beperken.

In dit artikel vertellen we over de beste retailaandelen om te kopen vóór het vakantieseizoen, een periode die altijd een boost geeft aan de detailhandel omdat mensen veel spullen inkopen voor hen en hun geliefden.

Five Below Inc (NASDAQ:FIVE)

Five Below Inc (NASDAQ:FIVE) is een speciaalzaak die producten verkoopt aan 10-15 jarigen. Het bedrijf rapporteerde een omzetgroei van 67% in het kwartaal dat eindigde op 29 juli. De omzet van Five Below is de laatste drie kwartalen steeds gegroeid. Het aandeel is 37% meer waard dan aan het begin van het jaar. De totale verkopen in het tweede kwartaal zijn gestegen met 29%. Het bedrijf heeft plannen om het aantal winkels te vergroten tot 2.000 in de komende jaren. De afgelopen maand is Five Below door RBC Capital Markets opnieuw beloond met het "Outperform" cijfer en een verhoogde prijsstelling naar $ 57.

Groupon Inc (NASDAQ:GRPN)

Groupon wint aan kracht terug. Analist Samuel Kemp van Piper Jaffray heeft recent gezegd dat Groupon veel potentie heeft, te midden van zijn Groupon+ optie. Hiermee kunnen klanten het meeste voordeel kunnen halen uit de geld terugaanbiedingen van het bedrijf. Analisten verwachten ook dat Groupon sterk zal blijven groeien, vanwege de recent toegezegde bedrijfsherstructurering en kostenbesparingen. Kemp gelooft dat Groupon een aantrekkelijk acquisitiedoel van IAC kan worden. De Groupon aandelen zijn sinds het begin van 2017 met meer dan 56% gestegen.

Lululemon Athletica inc. (NASDAQ:LULU)

Lululemon Athletica inc. (NASDAQ:LULU) is een Canadees kledingbedrijf. In het tweede kwartaal is Lululemon’s omzet gestegen naar 13%. Het bedrijf is op de goede weg om zijn doelstelling, $ 4 miljard omzet in 2020, te behalen. Lululemon’s aandelen zijn sinds het begin van dit jaar gestegen met ongeveer 20%. Het bedrijf breidt snel uit op de Aziatische markt. Ongeveer 70% van de winst in het tweede kwartaal is behaald in Azië. Lululemon lanceerde dit jaar zijn eerste winkel in Japan. De producten van Lululemon die gerelateerd zijn aan yoga en sport krijgen veel bekendheid, vooral onder vrouwen.

Dollar Tree , Inc. (NASDAQ:DLTR)

Dollar Tree , Inc. (NASDAQ:DLTR) is een keten, gespecialiseerd in de verkoop van kortingsproducten. Analisten denken dat Dollar Tree niet geraakt wordt door het Amazon.com -effect in de detailhandel. Dollar Tree heeft plannen het aantal winkels te verdubbelen in de komende jaren. In het laatste kwartaal rapporteerde Dollar Tree een 2,4% groei van de winkelverkoop t.o.v. van wat die winkels in het jaar daarvoor verkocht hebben. Het bedrijf focust zich op zijn grootste probleem; zijn schuld. Dollar Tree heeft recent Gary Philbin aangesteld als de nieuwe CEO.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.