Analisten gaan uit van recordjaar voor Fuchs Petrolub

Morgen komt het Duitse Fuchs Petrolub haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Baserend op de analistenconsensus zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 2,44 miljard euro. De totale omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2016 toen de omzet 2,27 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Fuchs Petrolub in beeld plus taxaties 2017

koersdata

De analisten gaan voor 2017 uit van een recordnettowinst van een 270 miljoen euro. Over dit jaar ligt de consensus van Fuchs Petrolub 's resultaat per aandeel op een winst van 1,95 euro. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op 24,14.

Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 0,94 cent verwacht. Fuchs Petrolub 's dividendrendement komt hiermee uit op 2 procent. Gemiddeld levert een aandeel in de olie- en gasbedrijven levert een beperkt dividendrendement van circa 0,61 procent op.

Laatste taxaties rond de 170 euro

Independent Research, Nord Landesbank en Equinet-ag gaven recentelijk taxaties voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Fuchs Petrolub ' momenteel circa 3,27 miljard euro.

Het aandeel staat om 10.44 0,51 procent hoger op 47,08 euro.

Historische koersen Fuchs Petrolub

koersdata fuchspetrolub

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.