Omzet Fielmann op hoogste niveau ooit aldus analisten

Fielmann zal morgen haar boeken over het voorbije kwartaal aan de pers presenteren. Op basis van de taxaties van de meeste analisten zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. Over 2017 komt de omzet volgens de analisten uit op 1,5 miljard euro. De omzet zou volgens de analistenconsensus dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is fors meer dan de omzet over 2016 toen de omzet 1,34 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Fielmann in beeld plus taxaties 2017

fundamenteel onderzoek

De meeste analisten gaan voor 2017 uit van een recordnettowinst van een 193 miljoen euro. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 2,25 euro. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 33,44 te liggen.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 2,07 euro. Fielmann 's dividendrendement bedraagt dus momenteel 2,75 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de persoonlijke goederensector ligt op een magere 0,91 procent.

Recente koersdoelen rond de 61 euro

De laatste 3 adviezen voor het bedrijf dat persoonlijke goederen produceert zijn afkomstig van Berenberg, DZ Bank en HSBC .

Fielmann 's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 6,32 miljard euro.

Om 11.39 stond het aandeel 0,66 procent hoger op 75,25 euro.

Historische koersen Fielmann

fundamenteel onderzoek fielmann

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.