Analisten rekenen op recordjaar Fresenius Medical Care

Morgen zal het Duitse Fresenius Medical Care Medical Care haar resultaten over het vorige kwartaal publiceren. Baserend op de analistenconsensus zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. Over 2017 komt de omzet volgens de analisten uit op 17,64 miljard euro. De omzet zou volgens de verwachtingen van de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is licht meer dan de omzet over 2016 toen het concern 16,57 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Fresenius Medical Care Medical Care in beeld plus taxaties 2017

aandelenanalyse

De analisten rekenen voor 2017 op een recordnettowinst van 1,24 miljard euro. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 4,01 euro verwacht. De koerswinstverhouding bedraagt hierdoor 20,7.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1,01 euro. Fresenius Medical Care Medical Care's dividendrendement komt dus op 1,22 procent uit. Het doorsnee dividendrendement van de gezondheidsproducten- en diensten ligt op een summiere 0,20 procent.

Meest recente koersdoelen rond de 96 euro

JP Morgan, Berenberg en Goldman Sachs gaven de meest recente adviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Fresenius Medical Care Medical Care' nu rond de 25,35 miljard euro.

Om 11.41 stond het aandeel 0,92 procent hoger op 83,02 euro.

Historische koersen Fresenius Medical Care Medical Care

aandelenanalyse freseniusmedicalcare

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.