Analisten voorzien meer omzet Fresenius Medical Care

Morgen opent het Duitse bedrijf Fresenius Medical Care Medical Care haar boeken over het afgelopen kwartaal. Op basis van de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat records voor het bedrijf zijn. Over 2017 komt de omzet volgens de gepolste analisten uit op 19,32 miljard euro. De omzet zou volgens de analisten dit jaar zodoende het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is fors meer dan de omzet over 2016 toen het bedrijf 15,45 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Fresenius Medical Care Medical Care in beeld plus taxaties 2017

fundamenteel onderzoek

De analisten gaan voor 2017 uit van een recordnettowinst van een 1,36 miljard euro. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten, zoals gepolst door persbureau Thomson Reuters, een winst per aandeel van 4,42 euro verwacht. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 18,43 uit.

De consensus van het dividend ligt op 1,06 euro per aandeel. Het dividendrendement ligt zodoende op 1,3 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de gezondheidsproducten- en diensten ligt op een summiere 0,75 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Fresenius Medical Care Medical Care's marktkapitalisatie momenteel 24,87 miljard euro.

Om 15.40 staat het aandeel 1,83 procent hoger op 81,45 euro.

Historische koersen Fresenius Medical Care Medical Care

fundamenteel onderzoek freseniusmedicalcare

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.