Analisten rekenen op record Hannover Rue

Morgen komt het Duitse Hannover Rue met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 16,98 miljard euro. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar historie zijn. Dit is licht meer dan de omzet over 2016 toen het bedrijf 16,04 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Hannover Rue in beeld plus taxaties 2017

aandelenanalyses

Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 803 miljoen euro. Over dit jaar ligt de consensus van Hannover Rue 's resultaat per aandeel op een winst van 7,19 euro. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op 14,88.

Fors dividend Hannover Rue

Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 4,87 euro verwacht. Het dividendrendement van Hannover Rue ligt hiermee op 4,55 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de verzekeraarssector ligt op een magere 1,15 procent.

Laatste taxaties rond de 104 euro

De laatste 3 adviezen voor de verzekeraar zijn afkomstig van UBS , Commerzbank en Jefferies & Co.

Hannover Rue 's beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 12,9 miljard .

Het aandeel staat om 9.34 0,61 procent hoger op 107 euro.

Historische koersen Hannover Rue

aandelenanalyses hannoverrue

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.