Plannen Beyond Meat voor VK vallen goed

Het aandeel Beyond zat deze week in de lift door een adviesverhoging van analist Michael Lavery van effectenhuis Piper Sandler. Lavery verhoogde zijn koersdoel van 130 naar 178 dollar bij een herhaald neutraal advies. De analist is vooral enthousiast op de plannen om in het VK een vega-cheeseburger te gaan lanceren. Dit zou volgens hem een grote stimulans voor de omzet kunnen zijn.

De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 479 miljoen dollar. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2019 toen de omzet 297,9 miljoen dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Beyond Meat in beeld plus taxaties 2020

financiele analyse

Onderaan de streep rekenen de meeste analisten op een nettowinst van 9 miljoen dollar. Volgens de jongste analistenconsensus houdt het bedrijf over dit jaar een winst per aandeel van 13 cent over. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op een zeer royale 1487,54.

Van Beyond Meat worden over dit jaar geen dividenduitkeringen verwacht. Het gemiddelde dividendrendement van de voedingssector ligt op een summiere 0,25 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Beyond Meat's marktkapitalisatie 11,28 miljard dollar. Het aandeel Beyond Meat was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds oktober vorig jaar staat het aandeel Beyond Meat maar liefst 42 procent hoger. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 48 en de 198 dollar.

Historische beurskoersen Beyond Meat

financiele analyse beyondmeat

Klikt u hier voor dividend aandeel Beyond Meat. Om 19.18 stond het aandeel 1,1 procent lager op 193,38 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.