IT-dienstverlener Ordina werft 150 mensen aan in België

T-dienstverlener Ordina gaat ook op zoek naar minstens 150 nieuwe medewerkers in België. De aanwervingen maken deel uit van een nieuw strategisch plan dat de omzet tegen 2014 met 30% moet doen groeien. Ook het managementteam wordt uitgebreid om de ambities op de Belgische en Luxemburgse markt te realiseren.

Het managementteam van Ordina wordt versterkt met de komst van Jo Maes als Operations Director, COO, en Jan Galicia als Sales en Marketing Director. Beiden worden met hun ruime IT-ervaring toegevoegd aan de dagelijkse leiding van Ordina , naast Bart Embrechts, Portfolio Management Director, Ivo Meukens, Human Resources Director en Bart Willems, Chief Financial Officer.

Ordina telt momenteel 700 ICT en business professionals. De onderneming wil op korte termijn extra expertise en creativiteit aanwerven. Ordina gaat hier gericht op zoek naar mensen die hun carrière wensen te ontwikkelen en zowel op technisch, functioneel als op business en humaan vlak willen groeien. “Mensen met ondernemingsgeest voor wie werken een plezier is!”, aldus Franky Van Damme, die sinds januari CEO is van het bedrijf.

Express.be