Analisten verwachten over 2020 dalende omzet ThyssenKrupp

Morgen publiceert het Duitse ThyssenKrupp haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De gemiddelde verwachting van de omzet van het bedrijf uit Essen over dit jaar ligt volgens de analisten op 28,72 miljard euro. Dit is behoorlijk minder dan de omzet over 2019 toen het concern 42 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten ThyssenKrupp in beeld plus taxaties 2020

koersgrafieken

Thyssenkrupp Essen Campus ©

Thyssenkrupp
Thyssenkrupp


Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettoverlies van 2,5 miljard euro. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een verlies per aandeel van 3,81 euro verwacht. De koerswinstverhouding bedraagt hierdoor -1,33.

De meeste analisten gaan er vanuit dat het concern geen dividenden uit zal gaan keren. Het gemiddelde dividendrendement van de metaalproducenten ligt op een nihile 0,13 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde van het bedrijf 3,16 miljard euro. Het aandeel was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds november vorig jaar staat het aandeel 62 procent lager. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 3 en de 14 euro.

Om 11.02 koerst het aandeel 0,87 procent lager op 5,08 euro.

Historische koersen ThyssenKrupp afgelopen 10 jaar

koersgrafieken thyssenkrupp

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.