Analistenkorps noemt IBM goedkoop aandeel

Het aandeel IBM zou nu met een korting noteren. Het gros van de analisten noemt het aandeel IBM op dit niveau momenteel een goedkoop aandeel Het aandeel wordt nu door 8 analisten gevolgd. De adviezen bestaan uit: geen verkoopadviezen, geen houdadviezen en geen koopadviezen. De gemiddelde richtprijs (fair value) staat op 130,57 dollar. Dit is zo'n 10 procent meer dan de huidige koers van 117,18 dollar. De laatste 3 adviezen voor de producent van hardware zijn afkomstig van ABN AMRO , KBC Securities en Independent Research

Veel eenstemmigheid waarderingen IBM

koersdata

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde van het bedrijf 104,58 miljard dollar. Het aandeel was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf november vorig jaar staat het aandeel 8 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 91 en de 159 dollar.

Historische beurskoersen IBM

fundamenteel onderzoek ibm

Om 16.01 stond het aandeel 0,57 procent hoger op 117,18 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.