Analisten verwachten over 2020 dalende omzet Bilfinger Berger

Morgen opent het Duitse Bilfinger Berger Berger haar boeken over het afgelopen kwartaal. Over 2020 verdient het bedrijf uit Mannheim volgens de gepolste analisten uit op 3.48 miljard euro. Dit is behoorlijk minder dan de omzet over 2019 toen de omzet 4.33 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Bilfinger Berger Berger in beeld plus taxaties 2020

fundamenteel onderzoek

Bilfinger Berger Berger Dortmund Duitsland ©

Bilfinger
Bilfinger


De analisten gaan voor 2020 uit van een nettoverlies van 61 miljoen euro. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een verlies per aandeel van 51 cent. De koerswinstverhouding komt zodoende op -60 te liggen.

Ondanks het verwachte verlies zal het bedrijf volgens de analisten wel een dividend uitkeren. De consensus van het dividend ligt op 37 cent per aandeel. Het dividendrendement van Bilfinger Berger Berger ligt hiermee op 1.21 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de industriele bedrijven ligt op een magere 0.52 procent.

Meest recente koersdoelen rond de 25 euro

De laatste 3 adviezen voor het industriële goederenbedrijf zijn afkomstig van UBS , Independent Research en Kepler Capital Markets

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van het bedrijf 1.23 miljard euro. Het aandeel bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf februari vorig jaar staat het aandeel 7 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 13 en de 35 euro.

Historische beurskoersen Bilfinger Berger Berger

fundamenteel onderzoek bilfingerberger

Klikt u hier voor dividend aandeel Bilfinger Berger. Het aandeel staat om 11.59 1.5 procent hoger op 30.6 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.