Analisten verwachten over 2020 dalende omzet Bilfinger Berger

Morgen gaat Bilfinger Berger Berger haar resultaten over het afgelopen kwartaal naar buiten brengen. De omzet van het bedrijf uit Mannheim over dit jaar komt uit op 3,44 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is behoorlijk minder dan de omzet over 2019 toen het concern 4,33 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Bilfinger Berger Berger in beeld plus taxaties 2020

beurskoers

Bilfinger Berger Hengelo Nederland ©

Bilfinger
Bilfinger


De meeste analisten rekenen voor 2020 op een nettoverlies van 54 miljoen euro. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een verlies per aandeel van 32 cent verwacht. Zodoende komt de koerswinstverhouding op -65,06 uit.

Ondanks het verwachte verlies zal het bedrijf waarschijnlijk wel een dividend uitkeren. Per aandeel rekenen de analisten op een dividend van 11 cent. Het dividendrendement ligt zodoende op 0,53 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de industr. goederensector ligt op een magere 0,6 procent. Naar verwachting zal het bedrijf op 25 juni dat dividend van 11 cent uit zal gaan keren.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde 838,43 miljoen euro. Het aandeel was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel 33 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 13 en de 35 euro.

Om 11.59 staat het aandeel 2,4 procent hoger op 20,82 euro.

Historische beurskoersen Bilfinger Berger Berger

beurskoers bilfingerberger

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.